Holdtræning

Bliv stærk med Pilatestræning


  • Gad du godt bevæge dig mere frit?
  • Mangler du energi i hverdagen?
  • Vil du føle dig stærk og smidig i din egen krop?


I en Pilatestime træner vi hele kroppen, det vil sige mave, ryg, ben, baller og arme. Pilatesmetoden er vores grundlag og vi læner os op ad myndighedernes anbefaling om mindst to styrketræningsenheder om ugen. Når du går herfra med ny energi, har du slukket for hverdagstrummerummen for en stund, bevæget hele kroppen godt igennem og styrket dine knogler, led og muskler. Det er nemt at starte op og de små hold sikrer at jeg har tid til at tage mig godt af dig. 


Vil du gerne mærke stemningen og se, om Pilates er noget for dig? Så er introtilbuddet med tre holdtimer et perfekt sted at starte. Du kan prøve forskellige hold og hvis du gerne vil fortsætte, tilmelder du dig for de resterende træningsgange på dit yndlingshold.


Er du ny til bevægelse eller har du nogle udfordringer, du gerne vil afklare i et personligt rum, inden du prøver træning på hold? Så er introtilbuddet med én personlig træningstime og to holdtimer en god start. Her vejleder jeg dig mere individuelt, inden vi sammen finder nogle hold, du kan prøve. Hvis du gerne vil fortsætte, tilmelder du dig for de resterende træningsgange på dit yndlingshold. Bliver du bidt af personlig træning, aftaler vi bare dit videre forløb.


Priser 


Introtilbud til nye klienter3 x holdtræning: 400krEller1x personlig træning og 2x holdtræning: 746kr